پسر هشت ساله چینی
تزریق ژل برای درمان چروکهای عمیق صورت
درمان گرگرفتگی با بوتاکس
کندن بی اختیار موی سر کندن جوش جویدن ناخن
هایفو و تزریق ژل
علت و درمان عرق زیاد
درمان چروک دورچشم

پسر هشت ساله چینی

پسر ۸ ساله چینی

دیلی میل نوشت: پسر بچه ۸ ساله اهل استان جی.لین بوده و بدلیل مسخره شدن از سوی هم کلاسی ها و دوستان دور و نزدیک دچار مشکلات روحی شده است. آن.کی ساکن منطقه د.هو.یی وقتی قسمت راست صورتش پر مو بود، بدنیا آمد. پدرش در سن ۴ سالگی مرد و مادرش فان.چون.فنگ مبتلا به صرع بوده و از نظر روانی بیمار است و با پدر بزرگش زندگی می کند.

خانم هوآنگ بعنوان روانشناس سعی کرده به این پسر بچه ۸ ساله کمک کند. به آن.کی پیشنهاد شده تا مجانا تحت عمل جراحی پلاستیک در بیمارستان جی.لین مینگ.یی قرار گیرد.

در این پسربچه هشت ساله چینی مشکل اصلی گسترش موهای سر به صورت نیست، بلکه مشکل اصلی خال مادرزادی ازجنس سلولهای رنگدانه ساز یا ملانوسیت است.
این نوع خال درطی دوره جنینی بعلت تغییر درماه ژنتیکی سلولهای جنینی ایجاد میشود.علت این تغییرژنتیکی بطوردقیق معلوم نیست اما احتمالاٌبخشی از آن ارثی است.زیرا بروزاین خالهای مادرزادی در برخی خانواده ها بیشتر است.
درطی دوران جنینی سلولهای رنگدانه ساز درمسیرحرکت به محل اصلی بطورنابجا وتعدادزیاد تکثیریافته واین خال را ایجاد میکنند.سپس بدنبال افزایش این سلولها وتحت تاثیرمواد مترشحه از این سلولهاموهای این ناحیه ضخیم وزیاد میشوند.یعنی پرموئی ثانویه به زیادشدن سلولهای رنگدانه ساز ایجاد میشود.

از روی نگاه کردن به این عکس میتوان حدس زد احتمالا این کودک مبتلا به عقب ماندگی ذهنی و یا صرع نیز است.زیرا منشاء سلولهای رنگدانه ساز و سلولهای عصبی درجنین مشترک است.سلولهای رنگدانه ساز از ستیغ عصبی درطی دوران تکامل جنین منشاء میگیرند.با توجه به قرار گرفتن این خال در روی سر و همچنین وجود خالهای اقماری متعدد در درطرف دیگر صورت و همچنین قطر بزرگتر از بیست سانتیمتر آن،مشابه همین سلولها که در صورت می بینید،درون مغز نیز وجود دارند.همچنین با توجه به سابقه صرع در مادر کودک و فوت پدرکودک احتمال درگیری درون مغز بالا میرود.

بعلت عقب ماندگی ذهنی احتمالی،قدرت تطابق پسربچه با محیط و همکلاسی ها کاهش یافته وتحت حمایت مددکار قرار گرفته است.باید دقت کنیم درموارد مشابه، توقع به اندازه ظرفیت کودک داشته باشیم.باید درچنین مواقعی همیشه احتمال عقب ماندگی ذهنی هرچند کم را درنظر داشته باشیم.زیرا باوجودعقب ماندگی ذهنی نحوه آموزش ویادگیری با بچه های دیگر فرق خواهدکرد.

یک چنین خالهای مادرزادی بزرگ نیز در کشو ماهم وجوددارند.از نظر میزان شیوع فرقی بین مناطق جغرافیایی مختلف دنیا نیست.
با نگاه کردن به این عکس میتوان حدس زدکه این خال در چه هفته ایی ازدوران جنینی تشکیل شده است.
بطور معمول پلک درهفته 5 تا6 جنینی تشکیل ودرهفته8 تا 9 دوباره به هم چسبیده وسپس درماه ششم جنینی پلکها دوباره باز میشوند.

با توجه به درگیری پلک فوقانی و تحتانی احتمالا سلوهای خال در هفته 8 تا نه ویا کمی بعد ازآن، زمان چسبیدن دو پلک به هم به این ناحیه مهاجرت کرده اند.
خالهای مادزادی ازجنس سلولهای رنگدانه ساز با توجه به اندازه به سه دسته تقسیم میشوند:
خالهای که بزرگترین قطر آنها کمتر از یک ونیم سانتیمتر باشد(خال مادرزادی کوچک)
بین یک و نیم تا نوزده و نه دهم سانتیمتر(متوسط)
بزرگتر از بیست سانتیمتر(خالهای بزرگ)
فقط در خالهای بزرگ امکان سرطانی شدن وجودداشته وباید برداشته شوند.

با توجه به عکس این پسربچه چینی احتمالا خال او بزرگتر از بیست سانتیمتر بوده و باید برداشته شود.بهترین راه برداشت این خال جراحی است.اما امکان جراحی در صورت به این وسعت بسیار مشکل است.میتوان عمل برداشت خال را درچندمرحله انجام داد.میتوان در جراحی از وسیله ایی به نام اکسپندر استفاده کرد.
اگر جراحی عملی نشد،این پسر بچه از نظر بروز سرطان تحت نظر باشد.سرطان ملانوم دراین موارد معمولا از سلولهای عمق خال منشاءگرفته و اغلب دیر تشخیص داده میشوند.

بنابراین هر گونه تغییر ودراین خالها باید به دقت مورد بررسی قراگیرد.اغلب اولین نشانه های سرطانی شدن در چنین خالهایی تشکیل یک توده عمیق است.
یکی از ابزاهرهای متخصصین پوست برای تشخیص زودهنگام سرطانهای پوستی درماتوسکوپ است.درماتوسکوپ ابزاری است که از یک ذره بین با بزرگنماییX10 و نوره پلاریزه(قطبیده) تشکیل شده است.یک چنین خالهایی باید بطور مکرر تحت معاینه با درماتوسکوپ قرارگیرند.نور پلاریزه در این دستگاه امکان مشاهده جزئیات بیشتر که با چشم معمولی قابل مشاهده نیست را فراهم میآورد.


آدرس مطب : تهران بلوار مرزداران روبروی قنادی ماه بانو پلاک 184 ساختمان ایمان طبقه چهارم شرقی واحد 17
تلفن : 44266077 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :